Bli en Pennfajtare!

Att bli en Pennfajtare innebär inte att du ska ge dig ut i gryningen och duellera med en blyertspenna – även om detta är en ganska talande bild för hur skrivande ofta känns. Det är därför vi startat detta projekt, för att via gemensamma skrivövningar väcka lusten att skriva.

Vi Pennfajtare är personer som redan skriver en hel del – några av oss har gett ut böcker, några av oss skriver mest att-göra-listor, andra skriver sakliga texter och vill göra fiktionsutflykter … och alla har vi en släng av prestationsångest.

Annat gemensamt för oss Pennfajtare är att vi är snälla och uppmuntrande, fastän vi är anonyma här på sidan. Dessutom tycker vi om att läsa.

 

Vill du bli en Pennfajtare? Gör då följande:

Skicka ett ansökningsmail till pennfajten ( @ ) gmail com

Berätta för oss (Augustin och Sandra) varför du tycker om att skriva och varför du inte tycker om att skriva

Märk kuvertet med ”jag vill pennfajtas”

 

Att vara en Pennfajtare innebär att:

Du varje onsdag (via hemsidan) får ett nytt skrivuppdrag att klura på, deadline är nästföljande onsdag

Hinner du inte till deadline är det inte hela världen

Du ingår i en snäll grupp människor som hjälper och stöttar varandra i skrivandet – på Pennfajten är vi hårdare när det gäller kvalitén på kritiken än vi är med kvalitén på texterna

Avsikten med Pennfajten är att få dig att klura på nya vinklar, väcka nya tankar, få dig att utforska skrivandet – om du inte går igång på en skrivuppgift (eller har för mycket annat att göra) så kan du hoppa över just den uppgiften

 

Att vara en Pennfajtare innebär inte att:

Du kommer få ditt romanmanus utgivet av oss – vi är inte förläggare!

 

PS. Det är via Twitter som vi kommunicerar ut när det finns nytt att läsa på webbsidan! Följ oss här.