Skrivuppgift 57: text av Röd

”Kan du inte klä dig som du var klädd när du dök upp här i måndags,” hennes röst var bedjande.
”Okej,” skrattade jag, ”men bara på ett villkor, du tar på dig kläderna du hade när vi var på Ströget”
Det var fredag kväll, Evas morsa och Farsa hade stuckit till Tyskland över helgen och Eva och jag var ensamma i villan.
”Glöm inte sminket,” påpekade hon. ”Jag vill ha dig exakt så som du såg ut.”

Tankarna i huvudet virvlade runt. Medan jag lade en mörkt blå ögonskugga över ögonlocken och förstärkte den med kajalpennan framför badrumsspegeln på övervåningen, tänkte jag tillbaka på vad som hänt under veckan.  Min kusin Eva, som var hemma hos min moster under sommaren, pluggade normalt i Umeå. Jag var nere på semester och hälsade på. Vi hade båda förändrats rätt mycket, jag som ett år tidigare blivit dumpad och därefter rest mig igen, kanske som en ny människa, både i stil och själ, hade blivit tuffare och mina gympass hade förändrat min kropp. Märkte redan från början att allt inte stod rätt till med Eva, hon verkade både glad över att jag dykt upp och nervös. Sen för ett par dagar sedan, när vi var i Köpenhamn brast det för henne. Ett förhållande med en tjej under vintern på högskolan,  gjorde att hon upptäckt sin  bisexuallitet och erkände att hon var attraherad av mig.

Men det som förvånade mig mest var min egen reaktion, tio minuter senare hade vi stått under ett paraply och hånglat mitt på Ströget. Hade jag samma läggning som hon, eller var det bara hon som person som var attraktiv ?

Gick ned till vardagsrummet ombytt och satte mig i fåtöljen, hon var redan färdig och hade slagit sig ned i soffan. Lika otroligt oskyldigt söt som hon var när hon bekände sina känslor för mig.  Den bruna hoddien med den cheriserosa texten som delades av ett blixtlås. Under ett vitt linne som hjälpte till att visa hennes jämna fina solbränna. Min blick fortsatte uppåt, ett sött flickaktigt ansikte med  uppnäsa och det tjocka håret, uppklippt i en busig kort frisyr, med en lång lugg hängande ned på sidan.
”Kan du inte lägga det ena benet över det andra,” frågade hon och jag lydde. Nu åt hon mig verkligen med blicken.
”Vad tänker du på,” frågade jag ?
Svaret blev ett par generat hopspända läppar, två sammanpressade handflator som gled ner mellan benen, ett par axlar som åkte upp. Sen tittade hon upp i taket och viskade, ”herregud, det här är inte sant.”
Jag kunde ana hennes tankar, jag var hennes dröm, iklädd svarta skinnjeans, röda converse, svart Backyard Babieslinne med dödskalle, stora silverringar i öronen och kraftig make som dykt upp i hennes hall i Måndags. Vi hade samma kön och var släkt, förbjuden frukt för henne, se men inte röra. Jag kände hennes lycka över att dom innersta, hemligaste och  mest förbjudna fantasier hon bar på höll på att uppfyllas. Vi skulle vara ensamma fram till  sent på Söndagskvällen och vi hade gott om tid att utforska varenda kvadratcentimeter av varandras kroppar.
”Kommer du ihåg sen kväll med Luuk,” frågade jag.
”Arga leken,” fnissade hon.
”Sexiga leken,” svarade jag.
Den erotiska stämningen i rummet var så att man kunde skära med kniv genom den. Vår andning flämtade ikapp med blockljusen, på bordet mellan oss. Miss Rockchick och Miss Innocent Scoolgirl frossade varandra med ögonen. Själv kunde jag inte sluta tänka på hennes små fasta bröst under den bruna hoddien med dom stenhårda vårtorna, som mina läppar fått provsmaka i en provhytt i Illums varuhus på Ströget, där vi upplevde vår första orgasm tillsammans.

Hon reste sig, vi möttes vid kortsidan av bordet, sen lade hon armen om mig.
”Du får inte ta av dig än, jag har inte sett mig mätt, dom där skinnjeansen som smiter åt hela vägen över  din rumpa är så himla sexiga, måste känna.”
Hennes händer lade sig tillrätta över nitbältet, fingertopparna lekte ned över min bakdel. När dom nådde baksidan på mina lår pressade hon skinkorna uppåt samtidigt som jag fick dom masserade, hon tryckte mig mot sitt underliv och våra tungor började leka ihop. Hon hostade till.
”Fick ditt långa röda hår i munnen” fnissade hon lyckligt ”gör inget, jag älskar ditt långa röda hår, jag älskar hela dig, vill ha dig överallt över mig. Är vi inte lite kladdiga efter grillningen, badkaret kanske ?”
”Det är farligt att bada ensam,” flämtade jag fram, medan jag konstaterade att det som var mest kladdigt var mina trosor.
”Varför bada ensam när man är två,” fnissade hon i mitt öra.
Hon drog med viss tvekan ner mina jeans, linnet och BHn fixade jag själv. Sen drog jag ned blixtlåset på hennes hoddie, drog upp det vita linnet och lät mina läppar omfamna dom stenhårda bröstvårtorna. Hon andades tungt.
Kom viskade hon medan hon öppnade skärpet på sina mörkblåa losefitjeans så dom ramlade ned på golvet.
Vi gick in nakna i badrummet tätt omslingrade, hon prövade temperaturen på duschen, mot sin underarm och bjöd ned mig i badkaret.
Efter att jag blivit duschad masserade hon in mitt hår med ett shampo som luktade äpple. Först där uppe, sen där nere, hon ställde sig bakom mig, tog fram en svamp och började skölja av mig. Håret, halsen, sen vandrade svampen ihop med duschstrålen ned mellan mina bröst där den stannade och tvättade dom med cirkelrörelser över vårtorna. Den fortsatte ned mellan mina ben.
Den mjuka svampen masserade underbart utanpå, medan vattnet porlade in i mig, jag gnydde, mina fötter plaskade okontrollerat runt på botten i badkaret. Bröt förtrollningen och vände mig om tog tag i henne hårt och vi kysstes med vidöppna munnar hon höll duschen över oss och efter några djupa kallsupskyssar var det min tur att tvätta. Hennes andning ökade, huvudet for fram och tillbaka så vattnet stänkte ur det korta håret.
”Vi fortsätter i sängen,” stönade hon fram.
Vi svepte in oss i ett stort grönt badlackan och rörde oss snabbt mot hennes föräldrars dubbelsäng. Hon tog tag i mig, så jag hamnade på rygg med henne över. Hennes läppar började vandra nedför min kropp, kände hennes nafsande i mina bröstvårtor som fick mig att rysa, tungan virvlade runt i min navel. Kunde ana hennes kraftiga andning, som fick håret på min buske att vaja.

En tanke slog mig, jag hade ingen aning om hur man hade lesbiskt sex, som man gjorde på sig själv borde fungera. Men det fanns platser på kroppen man inte kom åt med tungan och det skulle jag nu få uppleva. Tittade ner på dom små händerna med kortklippta turkosa naglar, som masserade mina spända bröst, medan hjärtat bankade dom med hammarslag från insidan. Hennes händer gled ned och försvann bakom min rygg, fingertopparna åkte nedför svanken och kittlade mina skinkor. Det tjocka ljusa busiga håret förenades med min röda buske.
Hon jobbade med tungan mot mina läppar,  först knappt förnimmelsebart, jag gick långsamt igång på det, sen verkade det som hon spände den och jobbade hårdare, något så mjukt hade aldrig varit där förut. Hon masserade skinkorna, mina händer rufsade runt i hennes korta hår, jag gnydde , hörde frasandet av mina hälar mot överkastet.

”Gud sluta inte” kved jag, ”fortsätt, fortsätt”
Min kropp spändes, en varm lavaström åkte genom mina ådror och träffade min hjärna, den svidande elchocken piskade mitt underliv och jag skrek rätt ut av vällust.
Sjönk först ihop, hon fnittrade stolt över sin prestation, sen tog jag tag i henne och vi rullade runt ett halvt varv. Det var min tur äntligen fick min tunga komma ut och leka med dom hårda bröstvårtorna, den fortsatte att virvla ned, gjorde halt vid hennes buske, lukten av äppelshampo satt kvar  i den, lade min näsa tillrätta där medan min tunga gled in mellan hennes ben.
Det luktade underbart.

Skriven av: Röd

Tags: ,

 1. Hej Röd!

  Tack för intressant läsning – jag läser din text liksom som på två olika sätt: dels som ett kapitel i en längre text … och då önskar jag mig en mycket mer utdragen text egentligen, där man som läsare försiktigt, omsorgsfullt förs in i känslan av lust och förbjuden förälskelse. Där man i kapitlet innan får vara med om allt det som nu beskrivs i de första styckena. Att man får läsa om hur jaget gör sig i ordning, etc.

  Sedan läser jag också texten som en fristående text … och då märker jag att jag önskar mig en text med lite mer stringens, en text som snabbare fångar in KÄNSLAN och inte är så rakt-upp-och-ner beskrivande.

  Egentligen menar jag alltså att min läsning vacklar mellan hur jag ska läsa texten – att jag vill ha mer tydlig skillnad på … en text som del i ett längre verk, och en novell! Förstår du hur jag menar!

  Jag tänker nämligen så här: Om du skrev en bok med detta tema, en tegelsten, chicklitt, flanörroman, så skulle det vara jätteintressant att läsa och jag skulle köpa! Och om du skrev detta mer i novellformat, och jobbade med just det korta formatet, så finns det så många trådar och fina uppslag att det här skulle kunna bli en het novell … men nu hamnar texten mittemellan de båda genrerna!

  Självklart vet jag ju att det är en Pennfajt och ibland har man dåligt med tid eller skriver i ett flow of consciousness, eller så skickar man in något man redan börjat på tidigare … men jag kände att jag ville förklara hur jag läste din text! (kram)

  De här grejerna tyckte jag var extra bra:

  * Tittade ner på dom små händerna med kortklippta turkosa naglar – fin detalj!

  * hon fnittrade stolt över sin prestation, sen tog jag tag i henne och vi rullade runt ett halvt varv. – det här kändes mer intimt än själva akten de precis utfört tyckte jag! FINT!

  Svara

 2. Haha, du träffade rätt, kul att du läste den så noga fast den var så lång. Det är alltså ett utkast till ett kapitel i en roman och det var roligt att du hade synpunkter på det.
  Om du vill läsa själva boken så lär det nog dröja tills i vår innan den är klar, sen återstår ju det värsta, att hitta något förlag som vill ge ut den.
  Själva texten kommer jag att bearbeta om naturligtvis. Det som var svårt med det hela var att få till det här på rätt sätt. Naturligtvis kommer jag i kapitlet att dra ut på det här förspelet med ögonen och lägga till rätt mycket. Eftersom det är ett utdrag så var jag ju tvungen att lägga in sånt som är givet när man läst fram hit. i själva romanen. Det gick ju inte att skriva ännu längre och då haltar det naturligtvis mellan dom två exempel du beskriver.
  Ifall du nu vill läsa något som är färdigt i den så har jag gjort på samma sätt när vi skrev Harlequin ( hittat ingen tag på det ).
  På min blogg högst upp ligger en flik där det står romanprojekt. Jag har alltid varit försiktig att lämna ut bloggen här på pennfajten, dels för anonymiteten, dels för att bloggen skrivs helt annorlunda och kommenteras med lite andra utgångspunkter än här.
  Skulle man börja åka mellan och dom som läser den ramlar in här och vet vem jag är, så finns ju risken för ryggdunkande kommentarer, som inte passar in och inte vill belasta den här sidan med.
  I somras tog jag uppgiften härifrån och skrev tre sammanhängande kapitel, jag har gett admin tillåtelse att lämna ut bloggen till den som är intresserad, så meila pennfajten i så fall.
  Chick-lit är väl det som ligger närmast tillhands. Själv tycker jag den stilen är lite för lyxig för att passa det jag vill skriva. Kallar det jag skriver för Shit-lit, förortstjejer i en mer sunkig miljö, med ett skruvat känsloliv. Kapitlen är mer Shit-lit en det här och beskriver mer av karaktärerna jag skildrar.
  Välkommen in och läs om du vill, det jag skrivit här ligger för nära slutet för att jag skall kunna göra samma sak med det. Men jag lovar att meningen du gillade blir kvar och dom turkosa naglarna jobbar jag vidare på.

  Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *