Skrivuppgift 57: text av Orange

Hon går till toaletten. Stänger dörren om sig och ljuden från kontorslandskapet försvinner. Hon hör bara hur det dunkar i öronen, hör bara sin egen lust.

Hon intalar sig själv att hon ändå behövde gå på toa, lägger mobilen på den lilla sopkorgen för bindor, drar ner byxorna, sätter sig, kissar. Hon drar av lite toapapper och torkar sig, stannar upp i rörelsen, känner hur svullen hon är.

Hon tittar på telefonen.

”Jag lägger dig över mitt knä, smeker dig över ändan och du gnyr. Jag höjer handen och daskar till, precis nedanför skinkorna. Du flämtar och sedan flämtar du igen när jag försiktigt masserar den ömma huden.”

Skrev han.

Det är fräckheten, det är tilltaget, att smsa henne på jobbet, dessutom när de bara har setts en gång, i lördags, hemma hos Anneli. Visst fanns det en dragning, visst fanns där en vibration, visst förstod hon att han klädde av henne naken med blicken. Hon gillade det. Hon gav honom sitt nummer.

”Jag lägger handen över din mun, du fångar in ett finger mellan dina läppar och jag känner din tunga över toppen på mitt finger, sedan tar du hela fingret i din mun och suger, bestämt. Jag känner värmen, fukten, hur fingret ligger inbäddat och jag blir hård vid tanken på vad vi strax ska göra.”

Hon ställer sig upp. Kan inte förmå sig att dra upp byxorna, att stänga in svullnaden. Istället lägger hon handflatan över. Hon känner med toppen av sitt långfinger och sedan tar hon hela sitt finger, hon kniper, hon rör det långsamt. Värmen, fukten, hela hennes finger ligger inbäddat.

Hon lutar sig mot väggen. Blundar. Hon gör cirkelrörelser med handflatan, det känns som om benen inte kommer att bära.

”Jag håller mjukt i dina axlar och trycker dig bestämt mot väggen och särar på dina ben. Du blundar. Jag låter dig känna hur hård jag är. Du öppnar din mun, stänger den igen. Jag fuktar mig mellan dina läppar. Sedan glider jag in.”

Hon känner hur musklerna klämmer om långfingret. Hon vill stöna, men är rädd att någon ska höra henne. Hon vill ringa honom, men de har bara smsat. Hon vill komma nu och det gör hon, med handflatan tryckt mot sig och med ett finger som hon inte kommer att tvätta.

Skriven av: Orange

Tags: ,

 1. Bra laddning. Förbjudet med relationen, förbjudet med SMS:et, förbjudet att stöna på kontorets toa. Det är bra ingredienser i erotik, tycker jag.
  Jag gillar andrummet i pauseringen. ”Skrev han” – tycker jag skapar en paus. Det är bra när sex är skrivet i samma rytm som sex. Intensivt, sedan paus, sedan rakt på, sedan låta bli osv… Bra.

  Däremot blev jag lite förvirrad av handflatan – men jag är ju inte kvinna, men jag hade bara svårt att se det framför mig.

  Jag är också lite förvirrad över det otvättade fingret. Jag tror att det beror på genre-brytningen. Det är en sorts erotik som handlar om SMS och fantasin om vad som skulle hända om de två träffades, medan den sorten där hon går omkring med sitt otvättade finger är mer solkigt. Och det är ju också en genre av erotik, och jag tror att genreövergången går för fort. Men det är ju mycket (om inte allt) som är tycke och smak i erotik så jag kanske har helt fel.

  Svara

 2. Kul skildring, om jag saknar något i det så är det ett crecsendo mot slutet, gärna med en ångestladdning, där hon oroar sig för att det hörs ut. Hon sitter ju på jobbet. Det finns ju en avslöjanderisk inbyggd i berättelsen som du kunde lagt ett par fler meningar på.
  En intressant iakttagelse som jag gjorde och du kanske håller med om, är ett problem när man skildrar onani. Jag har själv experimenterat med det i ett romanprojekt och funderat på om man kan skapa något som inte blir för mekaniskt.
  Alltså, visserligen är onani något väldigt personligt, men går det att skriva något vackert om det som dessutom engagerar , utan att blanda in flera personer i det.
  Jag kom fram till att det inte går, du löste det hela med någon som befann sig ett SMS bort. Själv löste jag det med en djup vänskapsrelation som löpte parallellt till handlingen.
  Fin fajt.

  Svara

 3. Hej!Bra skildring, upphetsande! Gillade meningen i början ”Hon hör bara hur det dunkar i öronen, hör bara sin egen lust.” Spännade lösningmed sms-kontakten. Jag förstår det där med handflatan och fingret. Håller inte med om att det är genrebyte. Det är ju att vilja ha ett litet luktminne under dagen! Jag skulle nog ha gjort så att jag slutat texten med att upprepa favvo-meningen jag klistrade in här. Eller en innehållsmässig twist. Typ, det kanske var någon annan i toaletthytten brevid som eventuellt hade hört hennes ljud….

  Svara

 4. Tack för kommentarer! Jag känner mig överväldigad över att ni har tyckt till så bra om mitt erotikförsök!

  Mycket bra synpunkter och jag har fått en hel del att tänka på till andra texter (inte bara erotiska texter).

  Svara

 5. Jag gillar fingret! Älskar texter som oväntat avslutas med en glimt av en fortsättning som man aldrig mer än anar.

  Svara

 6. Jag lade in ett svar om du vill veta vad du kommenterat.

  Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *