Skrivuppgift 53: text av Elljusstaken

Klockan var två på eftermiddagen och hon tände lampan i hörnet. Hon tände lampan vid sängen. Hon tände lampan i fönstret. Hon stod kvar en stund vid fönstret och värmde händerna mot elementet, lät det bränna mot låren. Sedan såg hon sig snabbt omkring, som om hon skulle göra något hon inte ville ertappas med, och vände sig om och värmde rumpan en stund också.

Skriven av: Elljusstaken

Tags: ,

  1. Den här kan jag relatera till. Hur satans kall man är när man kommer in efter kanske bara en kort promenad, och hur det sticker i nästippen, fingrarna och tårna, och fastän man värmer upp de kroppsdelarna snabbt så är låren och skinkorna stelfrusna mycket längre. Brrrrr.

    Vet inte om jag ska tacka för påminnelsen!

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *