Skrivuppgift 51: text av Pissmyran

”Det blir lite besvärligt att spela in eftersom du inte har köksö. Men om du tittar snett in i kameran Kajsa, då kör du igång Helge. ”
”I dag befinner vi hos hemma hos Kajsa, hon står i köket och jobbar för full ser jag

Igår fick Louise 23 poäng, i Måndags fick Magnus 24, hur tänker hon knäcka det, är det hon som skall vinna, vad kommer gästerna att tycka ?

Då går vi på dagens meny.

Förrätt: Geting på en bädd av sallad med parmesan.
Smaskens låter ju som en rätt med sting i he, he. Skall hon vinna med den månne. Nu tar hon ut skålen med getingar kylen, som har stått och dragit i olivolja över natten. Nej Kajsa, dom har inte stuckit iväg he he. Nu tar hon bort det gularandiga och så petar hon försiktigt bort gadden, men akta dom inte sticker dig. Först salladsblad, så ned med bakkropparna i salladsskålarna sen parmesan över, men Kajsa du har ju getingar kvar, vad skall du göra med dom.

Aha, du garnerar kanten på skålarna, kanske någon av gästerna är AIKare, då blir det extra poäng Kajsa, smart.

Man kanske får smaka en tugga, mmm smaskens må jag säga. Aj nu stack jag mig i munnen, jag som är allergisk, oj vad det svullnar, nu kan jag inte andas, då kan jag inte svamla längre, vad skall gästerna tycka då? Nu är luften slut nu dör jag.”

DUNS

”Du Kajsa du kan sluta med salladen Helge Skoog ligger död på golvet.”
”Jaha, då har jag ingen chans att vinna då eller ?”
”Nej Kajsa, måste ta det här med producenten vi ställer in den här veckan, men fan vilken svada, han snackade tills luften var slut”
”Tråkigt, jag som ville vara med i TV och laga mat, jag har ju berättat det här för alla jag känner vad besvikna dom kommer att bli.”
”Vi packar ihop kamerorna, jag ringer polisen så får dom skicka någon att hämta upp Helge, hej då.”
”Hej då, kul att träffas i alla fall.”

Sallad på getingar, hur korkade är dom på TV4 egentligen ? Det där gick ju perfekt, tror inte det blir något åtal för vållande till annans död, Åklagaren lägger nog ned det här. Jag lyckades ta kål på kanalens tjatigaste programledare och tänk ett matlagningsprogram mindre i TV. Jag bara älskar getingar. Nu skall jag ställa upp i Årets mästerkock och laga fästingar i choklad så Per Moberg får borelia.

Är så jävla trött på all matlagning i TV.

Skriven av: Pissmyran

Tags: ,

  1. Pennfajt mot… Helge Skog:) Aggressivt och underhållande.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *