Skrivuppgift 49: text av Norrlands Guld

Vi springer fram och tillbaka, ler mot varann och skrattar hjärtligt, plötsligt griper vi var sinn kall öl, öppnar exakt samtidigt, ett högt pysande ljud sprids ända ner till vattenbrynet, avlöses av vågornas lätta kluckande, solen lyser på oss, små molntussar syns i horisonten, vi är det lyckliga folket, det vackra folket.

Jag ser henne plötsligt, den blonda tjejen, hon med en vacker blomsterkrans i håret, blåklint, prästkragar, midsommarblomster, hon sitter på huk, lägger dillkvistar i potatisgrytan, som just kokat upp, då ser jag hur hon plötsligt flyger bakåt, håret utplånas på en hundradels sekund, gasbehållaren exploderar, jag faller bakåt, reser mig snabbt , värden har tystnat, jag hör ingenting, det känns som jag vandrar runt i min egen värld, avskärmad från allt annat, flera timmar känns det så.

Men hur gick det med tjejen, lever hon? Jo, vi sitter under en uppspänd pressenig , regnet smattrar ljudligt, vi har fått veta från sjukhuset att hon överlever, högerarmen fick brännskador, liksom ansiktet, men det är inga problem, reklambolaget har lovat att betala alla plastikoperationer.

Skriven av: Norrlands Guld

Tags: ,

  1. Var det så det gick till i verkligheten. Gillar första stycket, du lyckas klä reklamfilmen i ord med en satirisk knorr på slutet.
    Fin fajt

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *