Skrivuppgift 47: text av Harvard

– Framför er ligger vägen till möjligheter. Alla val ni gör kommer föra er framåt i era liv och kanske en dag i framtiden kommer ni titta tillbaka på det som varit. Ni kommer egna en tanke åt de val ni har gjort och ni kommer fråga er själv om det är något ni ångrar.

– Ibland tänker jag tillbaka på de val jag själv har tagit och ibland undrar jag varför jag gjorde si och varför jag gjorde så. Det är inte alltid att jag förstår. Men om jag hade gjort något annorlunda, då hade jag ju inte varit här där jag är idag. Kanske hade jag inte ens varit i livet, vem vet?

– Stanna inte kvar i det som inte känns bra. Lev inte i gårdagen eller i morgondagen, utan lev i nuet och gör det mesta och det bästa av det du kan just nu. Om ni inte lever i nuet, ja då pissar ni på det.

– Tack.

Skriven av: Harvard

Tags: ,

  1. Känns som stilbrottet i slutet var rätt medvetet. 🙂 Fin fajt.

    Svara

  2. Jag har MYCKET svårt att leva i nuet. Just nu lever jag mycket mer i dåtid än i framtid dessutom. Ska ta detta till mig!

    Tack.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *