Skrivuppgift 46: text av ADHD

Bollen på straffpunkten. Solen i ryggen. Nu gäller det. Ansats. Trippande steg. Tempoväxling. Snabbt fram. Han går åt vänster. Upp i högra krysset med den. Den kommer att sitta. Vi kan ta det här. Det viktigaste målet i karriären. Vilka rubriker. Jaktplanseskort hem. Mottagning på Sergels torg. Äntligen framgång. Fullständig eufori.

Nej! Bollen tar i ribban. Den studsar ner. Utanför. Det kan inte vara sant. Matchen är slut. Vi förlorade. Vi åkte ut. Finns inget mer att göra. Mitt fel. Hur kunde jag. Tomhet. Ofattbar tomhet.

Skriven av: ADHD

Tags: ,

  1. Fotboll är allvarliga saker. Den lilla detaljen får så stora konsekvenser. Det som är kul är att han saknar ju alla tvivel på sig själv i första stycket, en riktig vinnarskalle. Men sen får du till en bra växling.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *