Skrivuppgift 45: text av alex skolman

är min yngre arberskollega intresserad av mig, han står så nöra mig när han pratar, vi har kul ihop oxh är rätt lika förutom åldern

Jag stirrar på sökresultatet. ”Välkommen till Peter Englund” står högst upp. Vem är det? Kan Peter Englund hjälpa mig med det här? Vad har Peter Englund för erfarenheter av kontorsflört?

Det står på hans sajt att han är född 1957. Då är han väl gammal nog att ha gått på en del törnar i kärlekslivet. Antar jag. Han verkar gilla, vad heter han, den där gamla kungen. Nån som krigade mycket. Allt är ju tillåtet i krig och kärlek förstås. Kanske Peter Englund är rätt man att svara på min fråga?

Undrar hur Peter Englund ser ut?

Ah, där är en bild.

Ganska söt. Om man kisar. Eller, nu ska jag ju inte vara sån, jag är inte särskilt fager själv. Vi har nog ganska bra äktenskapstycke. Typ samma på skalan. Undrar vad Peter Englund skulle säga om äktenskapstycke? Vi skulle kunna äta en middag han och jag, dricka lite rödtjut och lägga ut en vit duk. Jag kan berätta om vad jag har för teori om äktenskapstycke.

Det här är min teori om äktenskapstycke: om man rejtar en mans utseende på en skala från 1 till 10 och blir en sexa (typ som statsministern), så ska han hitta en kvinna som liksom är en femma, sexa eller kanske en sjua. Tar man statsministern som exempel så var han en sexa som hade hittat en nia att gifta sig med. Klart att det inte höll. Sånt håller inte ens om man är statsminister. Uppenbarligen.

Jag tror att Peter Englund skulle hålla med mig om det här.

Och sen skulle jag ta fram en flaska rött till. Vi skulle dela på den. Fortsätta prata om flört, kärlek, relationer och lösa en massa av de där problemen som brukar vara olösliga. Fast lösliga efter två flaskor vin. Sen skulle jag fråga Peter Englund om han vill ha mer att dricka, och varför inte säger han då, men jag har bara en bib hemma, hade bara köpt två flaskor finare dricka. Spelar ingen roll, säger Peter Englund då, för vi har så trevligt.

Har han någon mailadress på sin sajt? Jag måste kolla.

Skriven av: alex skolman

Tags: ,

  1. Jag var tvungen att prova googla själv och mycket roligt att Per Englunds sajt kommer upp i söklistan! Haha! Fin fajt!

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *