Skrivuppgift 45: Matjesillens historia och andra skrönor

Vi har gjort ett sök – för att ta reda på vad folk googlar på, för att sedan bli rekommenderade Pennfajten. Givetvis fann vi att många försökte fuska sig till läxhjälpen (aja baja) och många söker också roliga skrivuppgifter (det hittar de ju här).

Vi hoppas att personen som sökte svar på ”vad arbetar ett troll med” hittade sitt svar någonstans här bland Pennfajtarnas texter och vi vill gärna tro att den som undrade ”hur man dödar en människa med en penna” mer var ute efter vass retorik och inte huruvida 0.5 stift gör mer fysisk skada än 0.7 stift. Vi är också väldigt nyfikna på hur många som kan relatera till ”vi som tycker hon på åhlens är snygg!” och vi lider lite med personen som desperat har googlat ”jag är rädd för att förlora oskulden, hjälp mig”.

Så vad är då veckans uppgift?

Jo, du ska skriva en berättelse inspirerad av någon av följande åtta (vi vet, det är många, men vi kunde inte välja!) google-sökningar. Du får skriva din text precis hur du vill. Men du ska låta sökningen vara titel på din berättelse. Okej?

Here we go:

  1. en dag i 9b skriv uppgift
  2. är min yngre arberskollega intresserad av mig, han står så nöra mig när han pratar, vi har kul ihop oxh är rätt lika förutom åldern
  3. bästa dikten far begravning
  4. det får ens adrenalin att pumpa och man brinner inombords
  5. har ingenstans att bo vem hjälper mig
  6. vi hade trekant och jag blev gravid
  7. söt kille svart skinnjacka öresundståg onsdag 29 februari
  8. matjesillens historia

Uppgiften sträcker sig från onsdag 16 maj till onsdag 23 maj

När du mailar in uppgiften till pennfajten ( @ ) gmail com märker du kuvertet med Skröna

Veckans pseudonym kommer att bli felstavade google-sökningar
Veckans tag på texterna blir googling

Tags: ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *