Skrivuppgift 40: text av Farmen

Jag biter ihop käkarna och det kliar i näsan av det där jävla höet som nån TV4-scenograf inrett hela logen med. En loge. En sådan som bonniga människor dansar på. Inte en loge. En sådan som huserar teatrala människor med mycket vitpuder. Fast här går de två begreppen ihop.

Programledaren slänger bak sin rågblonda fläta och med dramatik i rösten läser hon upp mitt namn för tolfte gången. Det trettonde namnet var ett annat. Och det var skrivet med min handstil. Det var ju självaste fan att när man väl blir … mmm … övertalad att vara med en såpa så blir man den första att skickas hem.

Bara för att jag visste bäst hur man nackar en höna.

Skriven av: Farmen

Tags: ,

 1. Poängen här är ju jättebra. dokumänniskorna som skall leva på landet. Men när någon gör något, på det sätt som är naturlig att man gör där, blir dom äcklade och röstar bort personen.
  Det hade ju i och för sig varit kul att få veta vilka skruvade egenskaper veckans storbonde hade haft.
  Fin fajt

  Svara

 2. Tack för kommentar, Bachelor!

  Jag skäms nästan lite för den här textsnutten, för jag HADE sådana ambitioner att beskriva livet på Farmen på något sätt mer än vad till slut hann med. Av alla dokusåpor tycker jag nämligen att just Farmen verkligen visade det där allra värsta småsinta svenska draget och skitsnackandet (det som andra kallar *bra TV*).

  Ja ja, någon gång kanske jag gör det och kan lägga lite mer tid på det!

  Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *