Skrivuppgift 40: text av Baren

Top Model – vet ni hur många år jag har kollat på Top Model och önskat att jag var en av dem som tävlade. Säkert i tio år – och här står jag nu som en av finalisterna i Sveriges första Top Model. Shit, vad det känns bra, Shit! Shit! SHIT! Alltså, shit är verkligen ett ord jag kommit att älska här i LA. Ja, fan du hörde rätt! Vi har faktiskt varit i LA nästan hela tävlingen och det har varit så J…A SKÖNT; Helcoolt. Men vet ni vad jag känner inför morgondagens utröstning? Jo: SKIT! Skit ner er ifall jag inte vinner! Jag vet att jag är snyggast. Jag veta att jag har potential att bli den allra största svenska modellen någonsin. Släng dig i väggen Scorupco! Och Emma – om du var stor, så blir jag MEGASTOR! Bara så att ni vet.

Skriver du ner allt jag säger? Äsch … Mmmm… Jag är nervös. Klart jag är nervös. fattar du vad modellkontraktet och omslaget på Elle betyder? Att ALLA vet vem jag – Elsa Martin – är! Fan vad sjukt! Helt lepra! Ser du, jag skakar hela tiden. Jag kan fan inte sitta stilla, så taggad är jag. Jag vill kicka ASS!

Jag vet att jag borde sova nu. Skönhetssömnen du vet. Vi ska upp tidigt imorgon och göra det där jobbet för Elle – och det är den bilden som avgör om det blir jag eller Ollie. Asså Ollie, hon är ju så jäkla snygg och jag, ja menar vi tycker verkligen att vi är värdiga motståndare och vinnare båda två. Asså, en sak ska du veta att jag är säker på att hon fixat läpparna. Du ser tvivlande ut. Hur jag vet det? Jag vet inte, men när hon kom var läpparna megafeta och nu är de mera normala, så att säga. Fast det är klart det bevisar väl bara att hon duger som hon är …

Gud vad jag önskar att mamma var här! Men äh, jag är ju snart hemma hos henne och GUD vad stolt hon kommer att vara med mig på Elle och allt. Faktiskt är det morsan jag har att tacka för allt. Det var hon som skickade in en film och bilder, och anmälde mig. Morsan ville också bli modell men hon fick mig istället. Ganska bra tycker jag! Men va … Asså, en finne. Nämen va i helvete!

Skriven av: Baren

Tags: ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *