Skrivuppgift 40: Reality bites!

Veckans nya uppgift kan enklast beskrivas med: ”placera dig i en miljö och skriv om hur du skulle reagera i den”.

Så här: Tänk dig att du har blivit antagen till en dokusåpa som ska sändas på TV. Oavsett vad du tycker om dokusåpor så är din medverkan ett faktum. Bestäm dig för vilken dokusåpa du är med i och sedan försöker du tänka in dig själv i den miljön.

Beskriv dokusåpan så att vi läsare förstår vad den går ut på! Vilken roll får du i gruppen? Är du med i en pakt? Klarar du av eventuella tävlingsmoment? Träffar du någon du blir kär i? Går du ner i vikt? Blir du utröstad? Vinner du? Skriv en scen ur dokusåpan!

Du kan ändra ålder och kön på dig i texten om du inte vill vara så självutlämnande, men försök verkligen tänka på hur du skulle ha reagerat i denna miljö! Hämta från dig själv och försök göra dig och dina tankar trovärdiga i texten.

Lycka till!

Uppgiften sträcker sig från onsdag 11 april till onsdag 18 april

När du mailar in uppgiften till pennfajten ( @ ) gmail com märker du kuvertet med Reality bites

Veckans pseudonym kommer att bli olika dokusåpor
Veckans tag på texterna blir reality

Tags: ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *