Skrivuppgift 35: text av Nässelfjäril

Längre dagar, sol
Doft av rosor och jasmin
Känslor och minnen

Minnen av snödropp
Islossning, barmark, ljuset
Nygröna björkar

Vemodiga drag
nostalgiska bakåtseenden
ny vår, årens gång

Ingenting svartvitt
Glädjen och sorgen möts
Aprilväderstorm

Skriven av: Nässelfjäril

Tags: ,

  1. Tycker den här texten är vacker, den vänder försiktigt i tredje stycket. Problemet för mig är när jag läser sådan här text så har jag väldigt svårt att sätta fingret på vad tycker om i den. Det skulle säkert gå att skriva något liknande som jag inte gillat. Men eftersom jag tycker om den utan att förstå, kan jag ju inte bidra med någon kritik för att göra den bättre tyvärr. Det finns en melodi i den som jag tycker om, kan inte förklara det på något annat sätt. Men det är kanske så det skall vara egentligen, jag får gilla den på mitt alldeles egna sätt.
    Fin fajt.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *