Skrivuppgift 32: text av Solnedgången

– Typiskt, sent igen, har någon av er en aning om vad som händer med tågen. Stress på jobbet och i morgon Alla hjärtans dag, svårt att ta till sig.

– Nej, fy fan för såna dagar. Bara kommersiella intressen, precis som med tågen, aldrig har det varit så urbota eländigt.

– Helt överens.

– Det är bara det att frugan väntar sig nåt speciellt och det skulle faktiskt vara kul att överraska nån gång.

– Ingen aning vad min tänker. Och en enda röd ros som kostade 10 kronor kostar nu 30. Roffare det är vad dom är.

– Instämmer.

– Varför inte bara stanna kvar i sängen och ha roligt, ge varandra en dag tillsammans.

– Egentligen ingen dum ide. Dock helt övertygad om att min skulle tro att jag blivit galen och tänka på vad hennes chef skulle säga. Möjligen kan det bli en tur till Hallongrottan där temat är Who¨s fucking Valentine, alltid nåt.

– Min chef skulle gå i taket, säljardag och nu är vi bara två kvar.

– Om man skapar en dag för alla hjärtan är det väl på hjärtats välbefinnande man ska tänka. Definitivt skulle det vara en adekvat upplevelse att stanna kvar i sängen, ingen stress, bra musik och så där allmänt gosa utan ungar. Bra för hjärtat.

– Snackar du i mössan nu eller är du mer än lovligt naiv. Dessutom är jag helt säker på att min skulle slå bakut om hon får förslaget att stanna i sängen. Köttsliga begär är hon inte mycket för. Jag kan tänka mig laga en gemytlig middag rätten blir i så fall Döden i grytan.

– Hmm, men var fan är tåget.

– Det är deprimerande att lyssna på er. Tänk er att älska en hel dag.

– Okey, det kan jag tänka mig men inte med min fruga.

– Inte jag heller. Vilken kyla. Man skulle vara i Thailand.

– Där kommer mitt tåg. Om ni inte ser mig i morgon vet ni var jag finns och jag hoppas att också ni får en bra dag.

Skriven av: Solnedgången

Tags: ,

  1. Kul story, en som tog Alla Hjärtans dag på allvar, utan den kommersialism som skapat den. Det var lite svårt första gången jag läste den att hålla isär personerna. Men och andra sidan, tre personer som småpratar på en perrong är en svår uppgift. Det kräver också en del av läsaren.
    En kul fajt i alla fall.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *