Skrivuppgift 19: Kommentera mera

Eftersom vi har fått kommenterar om kommentarerna så tycker vi att det är dags att vi kör en skrivuppgift med inriktning på just kommentarer. Vår tanke är en slags Pennfajtens trestegsraket:

  1. Vi har nu ägnat en vecka åt att skriva sagor.
  2. Vi kommer nu kommentera sagorna i en vecka.
  3. Förbered er på en tredje vecka med sagotema – with a twist!

Vi vill alltså att ni under veckan som följer skriver kommentarer på minst tre texter (eftersom tre är ett magiskt sago-tal) och att ni innan ni sätter igång påminner er om hur vi försöker att kommentera här på Pennfajten. Ni vet, det där om att vi börjar med det positiva, att vi gärna vill höra analysen om varför något funkade bra, och att vi har mer av det positiva än det negativa.

Här är vårt grundtänk på kommenterande. Bara att surfa in och fräscha upp minnet lite.

Här är ett inlägg från början på sommaren, med lite pepp och ytterligare förklaringar.

Viktig kom-ihåg: Det kan komma in texter i efterhand. Håll utkik på sajten efter nya och okommenterade texter! Vi vill ju inte att någon saga uppmärksammas mindre än de andra. Vi är snälla här på Pennfajten!

Uppgiften sträcker sig från onsdag 19 oktober till onsdag 26 oktober

Angående veckans pseudonymer: hitta på en alldeles egen!

PS! Även om du inte skrivit en text till denna vecka så får du jättegärna vara med och kommentera. Det är bara roligt – och givande – för alla parter!

PS2! Om du hittar någon annan Pennfajtstext (än veckans texter) som du vill kommentera, så är du alltid välkommen att göra det.

Tags: ,

  1. Appropå kommentarer: Är det någon som lyckats få sin rss-läsare (och då helst google reader) att ge utslag på kommentarer? Jag har lyckats få den att varsla mig om nya inlägg men det är ju sällan någon större överraskning när de kommer.
    Tacksam för tips.

    U.J.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *