Skrivuppgift 29: text av Koleran

Fjärrisen. Ligger. Så. Långt. Borta. Det är fan inte rättvist att TV3 drar på Days of our lives precis efter att jag bytt kanal. Helvete. Jag menar, hur jävla svårt kan det vara? En sjuk mans sista önskan är att få se lite action. Vad hände med Star Trek och Matrix? Vad hände med förståndet hos människan? Speciellt killen som bossar över programtablån. Den killen ska ha stryk. Jag sörplar nudlar och drar ner det med blåbärssoppa, och jag är så snuskig att jag inte ens bryr mig om att berätta att jag brukar se den där maten en gång för mycket. I min soffa finns ett avtryck som matchar min rumpa till punkt och pricka. Allting känns grådammigt och Den. Jävla. Fjärren. Är. Så. Långt. Borta.

Skriven av: Koleran

Tags: ,

  1. Du är verkligen förbannad på fjärrisen.

    Svara

  2. Ha ha, kul infallsvinkel, vi pratar ju ofta om databeroende, men TV beroende verkar ju inte existera. Vad jag saknar i berättelsen, är vad det är för sjukdom, du kunde ju kombinerat magsjuka med ett klämkäckt matlagningsprogram.
    En kul fajt var det i alla fall.

    Svara

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *