Skrivuppgift 9: text av Källtorpskolan

Mitt sommarlov

Nu ska jag berätta om mitt sommarlov. Mitt sommarlov var jätteroligt. Jag ska få en ifån i höst.  Då kommer det en ny. Det regnade jättemycket. Vi lärde oss spela bridge. Jag var arg ibland. Och så såg jag Harry Potter. Den var jättebra. Fast Hermione har blivit mesig. Vi grillade korv. Det var jättegott. Nu ska jag berätta mer om mitt sommarlov. Vi var i Sverige för det kostar jättemycket pengar att åka till Solen. Jag menar inte solen i rymden, för där är det jättevarmt, utan dit man kan sola varje dag. Men jag gillar inte att sola. Men det hade varit skönt om det var varmt. På sommaren. Det var varmt i slutet. Det var jätteskönt. Jag hoppas jag får en bättre sommar nästa gång. Det var allt jag hade att berätta om mitt sommarlov.

Skriven av: Källtorpskolan

Tags: ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *