Saker man tänker på dagen före

Har du småpanik inför morgondagens deadline på den första skrivuppgiften? Känner du prestationsångest och ångrar att du glatt sa jomenvisst, Pennfajten låter skitkul! jag vill va med! ? Har du börjat tänka att det här med skrivövningar kommer nog ta för mycket tid från mitt riktiga skrivprojekt?

Då gör du FEL!

Pennfajten är inget krav. Pennfajten är en förhoppning om att trigga din fantasi och att utmana hjärnan på lite inspirationsgympa.

Om du känner att du inte går igång på en av skrivuppgifterna, eller att du inte får en bra idé, eller att du misslyckas … pressa inte dig själv. Du behöver inte skicka in en text den här veckan. Du kan gå tillbaka till skrivuppgiften efteråt (bara du märker kuvertet ordentligt) och göra den om några veckor, eller göra om en gammal uppgift. Eller så skiter du helt i att skriva och koncentrerar dig på att skriva kommentarer på de andra Pennfajtarnas texter.

Och kör du fast helt och hållet och vill knyckla ihop din dator och slänga den i papperskorgen – då kan du alltid maila Pennfajten och vråla ut din frustration!

Vi lovar att du får svar.

Tags: ,

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *